Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Чернівцях без посередників

Четвер, 02.05.2024, 17:40
Нерухомість в Чернівцях » 2012 » Вересень » 23 » Продати квартиру в Чернівцях

21:20
Продати квартиру в Чернівцях
Перед нами часто постає проблема вирішення «квартирного питання». Може виникнути необхідність розділити отриману в спадок нерухомість або ж продати свою з метою розширення життєвого простору. Так що перераховувати! Причин може бути багато, і від необхідності продажу квартири не піти. Якщо Ви вирішили швидко і правильно продати квартиру самостійно, дуже важливо належним чином сповістити про продаж квартири. Не варто нехтувати жодним з методів. А саме:
1. Обов'язково подайте оголошення у всі газети з продажу нерухомості.
2. Додайте оголошення на всіх сайтах нерухомості і не полінуйтеся повторювати його щодня (у зв'язку з постійним надходженням нових оголошень та оновленням бази даних з продажу нерухомості, Ваше може просто загубитися в кінці списку варіантів).
3. Зателефонуйте за всіма оголошенням в газеті, що починається зі слів «куплю квартиру ...»
4. Дуже корисно наклеїти оголошення про продаж квартири на всі будинки Вашого району. За статистикою, цей метод допомагає краще інших. Потенційний покупець на Вашу квартиру, прийшовши на перегляд аналогічної квартири в сусідньому будинку, помітить Ваше оголошення і обов'язково з Вами зв'яжеться. Коли будете клеїти, зверніть увагу, не висить вже там оголошення «Куплю квартиру у Вашому районі». І якщо висить? Правильно, відразу ж телефонуйте!

Чи варто робити косметичний ремонт перед продажем квартири?

Повірте, немає необхідності витрачати свій дорогоцінний час, зусилля і гроші на ремонт, якщо це, звичайно, не стосується продажу «убитої» квартири. Майбутній власник вибирає стіни, метри і розташування, а не Ваші шпалери, нове підлогове покриття і плитку у ванній. Зазвичай нові мешканці відразу ж після купівлі квартири або заселення роблять ремонт на свій смак.

Яка різниця між авансом і завдатком?

Обидва варіанти служать доказом наміру продавця і купівлі провести операцію купівлі-продажу. Основна відмінність між ними - це відповідальність сторін.

Відповідно до Цивільного Кодексу, аванс не тягне за собою будь-якої відповідальності однієї зі сторін. При зміні намірів покупець отримає його назад. Угода ж про завдаток визначає відповідальність як з боку покупця, так і з боку продавця. Якщо покупець з якої-небудь причини відмовляється купувати Вашу квартиру, то внесений ним завдаток залишається у Вас в якості неустойки. При відмові з Вашої сторони доведеться повертати отриманий раніше завдаток у подвійному розмірі.


Категорія: Цікаві статті про нерухомість | Переглядів: 801 | Рейтинг: 0.0/0

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ