Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Чернівцях без посередників

П`ятниця, 03.05.2024, 03:24
Нерухомість в Чернівцях » 2012 » Вересень » 29 » Оренда комерційної нерухомості в Чернівцях

17:43
Оренда комерційної нерухомості в Чернівцях
Кожен починаючий бізнесмен, який вирішив організувати бізнес в Чернівцях, неминуче стикається з проблемою оренди комерційної нерухомості в Чернівцях.

Оренда - щомісячні витрати, які будуть переслідувати вас постійно, тому вирішення цього питання не можна залишати без особливої ​​уваги. Тут важливо врахувати величезну кількість чинників, а також вибрати і проаналізувати, які підходять під ваші запити, пропозиції власників приміщень. У багатьох сферах бізнесу зовсім не обов'язково знімати офіс в центрі Чернівців, досить вибрати зручний для роботи варіант на околиці - він буде коштувати дешевше і при цьому відпрацьовувати свої гроші на всі 100%, ніж офіс в центрі, де в ціні велика частка накрутки за відстань від центру, яка до речі може бути мінусом, а не плюсом, наприклад в ситуації, коли клієнти приїжджають до вас на машинах: проблема паркування, пробки і т.д. У разі якщо вам необхідний склад, то тут необхідно врахувати як можливість під'їзду до нього для завантаження / навантаження так і фізичні / хімічні умови, за яких повинен зберігатися ваш товар. Так само потрібно дуже точно підібрати площу орендованого приміщення, якщо взяти приміщення на 5-10 метрів більше, ніж достатньо - ви будете втрачати ці гроші в порожню. Починаючих підприємців також можуть підстерігати проблеми юридичного плану - проблеми з договорами, актами і т.п. Тому в разі комерційної нерухомості в Чернівцях краще звернутися до фахівців, які мають досвід у цій галузі, краще один раз переплатити спочатку, ніж потім щомісяця втрачати гроші.

Для успішного бізнесу, крім такого питання як оренда приміщень під склад, потрібно зайнятися і таким питанням як оренда офісних приміщень. І тут потрібно вибирати вже зовсім не за тими критеріями, за якими вибиралася оренда складів. Тут потрібно навпаки вибирати найбільш людне місце, яке завжди було б доступним для клієнта і припустимо, що оренда офісних приміщень буде перебувати на околиці міста, малоймовірно, що клієнти вас зможуть часто відвідувати. Також, кількістю вашого службового персоналу, оренда приміщень під офіс повинна відповідати, не тільки своїми квадратними метрами, але й інтер'єром.

Однак є ніші, в яких віддаленість від центру може відігравати вагому негативну роль. Офісні приміщення іноді повинні розташовуватися в безпосередній близькості від центру і тут необхідний ще більш тонкий підбір офісної нерухомості. Кожен зайвий квадратний метр, кожна деталь інтер'єру, а також зовнішні особливості, такі як парковка, віддаленість від станції метро повинні бути уважно вивчені. Звичайно на даний момент є безліч пропозицій про здачу офісних приміщень, однак особистий огляд всіх оголошень може затягнутися на місяці, яких у вас зрозуміло немає. Тому фахівці з комерційної нерухомості - відмінний вихід. Вони можуть вибрати з усіх пропозицій лише кілька, які ви зможете оглянути за день і прийняти правильне рішення.

У будь-якому випадку вирішувати вам, проте в питанні вибору комерційної нерухомості в оренду не варто покладатися на просту випадковість. Може і не пощастити.
Категорія: Цікаві статті про нерухомість | Переглядів: 1123 | Рейтинг: 0.0/0

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ