Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Чернівцях без посередників

П`ятниця, 03.05.2024, 03:47
Нерухомість в Чернівцях » 2012 » Вересень » 29 » Новобудови в Чернівцях

23:33
Новобудови в Чернівцях
Що б не говорили, при обговоренні страхів тих інвесторів, які вклали свої кошти в нерухомість Чернівців, але самі серйозні побоювання пов'язані з таким серйозним стресовим постійним питанням, чи отримає він в свою власність побудовану нерухомість або, ж як альтернатива, ніколи не побачить зведеної. Звичайно ж, фінансова безпека й не ризикованість проектів це поняття відносне, адже можуть і цілком успішні й стабільні компанії з відмінною репутацією і з вигідним фінансовим становищем виявитися банкротами, але все ж є ті ознаки, які вказують на те, що є ще ефективні способи знизити ризики втрати грошей.

Самим основним є, мабуть, відкритість компаній, то, в якому вигляді, як часто і з якими новинами з'являється в ЗМІ згадка про цю компанію або ж забудовника є самого по собі вже якимсь певним показником, який представляється оцінити об'єктивно. Але при всьому цьому потрібно чітко розуміти, де замовні статті та відверта реклама, а де адекватна і різнобічна оцінка ситуації із забудовником та ринком нерухомості в цілому. Незалежна аналітика завжди була потрібніша, ніж банальна реклама. Потрібно обов'язково дізнатися, які об'єкти нерухомості в Чернівцях, в яких застосовується класичний інтер'єр, забудовник вже виконував і здавав в оренду, при цьому збір інформації повинен бути неодмінно, чим повнішим, тим краще.

Наступною ознакою визначення можливості забудовника та його реальності виконання замовлення в Чернівцях визначається рівнем вартості квартир. Тобто потрібно перевіряти ціни забудовника на відповідність ринковим цінам. Звичайно ж, кожен будинок по своєму унікальний, але порахувати метраж і дати оцінку комунікацій, інфраструктурі та місцерозташуванню будинку або комплексу завжди можна, а це значить, що і оцінити ринковий стан і вартість так само не складе особливих труднощів. Адже технології будівлі на даний момент у всьому світі стандартні. Панелі змішуються з цеглою та склом, оформляючи все це пластиком або ж металом. Є так само ще більш точний визначник ціни, це квадратура квартир і в цілому об'єкта. Однакові за параметрами новобудови Чернівців досить просто піддаються порівнянню. Результати порівняння можуть або розладнати дорожнечею, або задовольнити відповідним рівнем, ну і навести на підозри при знижках або ж розпродажі за заниженими цінами квартир, є ризик, що у будівельної компанії просто не вистачить або вже не вистачає коштів для реалізації проекту.
Категорія: Цікаві статті про нерухомість | Переглядів: 1312 | Рейтинг: 0.0/0

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ