Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Чернівцях без посередників

Четвер, 02.05.2024, 18:18
Нерухомість в Чернівцях » 2012 » Вересень » 29 » 10 складових затишного будинку

23:52
10 складових затишного будинку

Що таке домашній затишок?

Це зовсім не модний дизайн інтер'єру і не дорогі меблі, це щось невловиме, атмосфера і настрій, який змушує нас хочуть повернутися в цей будинок.

Кажуть, що відчуття затишку неможливо створити штучно, однак є кілька складових, які допоможуть вам зробити будинок затишним і гостинним.

Аромат затишку Коли ви входите в будинок або квартиру, створює перше враження у вас запах, який ви відчуваєте. Психологи стверджують, що в більшості людей з домашнім затишком асоціюються запахи випічки і кави. Тим не менше, від кухонних ароматів квартиру все ж варто провітрювати: коли ви готуєте, включайте витяжку і закривайте двері в кухню, так як запах їжі миттєво вбирається в текстиль, шпалери, оббивку меблів, а вивести його буде нелегко.

Свіже повітря В затишному будинку легко дихається! Свіже повітря - це найкраще рішення, тому завжди провітрюйте квартиру і відмовтеся від штучних ароматизаторів на зразок "хвойного лісу" або "весняного луки" Штучні запахи нав'язливі і набридають, зовсім не сприяючи атмосфері затишку.

М'яка атмосфера М'яка в буквальному сенсі: пухнастий килим, м'який диван з затишними подушками, приємне тілу постільна білизна, теплий плед - всі ці речі створюють справжній затишок у домі!.

Теплі тони затишного інтер'єру Яким би сучасним не був ваш інтер'єр, саме теплі кольори в оформленні житла роблять його затишним: світло-жовтий, персиковий, всі відтінки бежевого і кавового, пастельний рожевий. Втім, від яскравих відтінків теплих кольорів краще відмовитися: червоний і помаранчевий, наприклад, діють на психіку дратівливою, адже вдома вам, напевно, хочеться відпочинку і спокою.

Трохи живої природи для затишку Навіть міська квартира оживає, якщо в ній живе кішка або собака - домашні улюбленці роблять наше життя кращим, і в будинку з ними стає тепліше і затишніше. Якщо ви хочете зробити житло затишним, заведіть собі улюбленого вихованця, якщо не кішку, то хоча б акваріум з рибками. Затишну атмосферу також створюють квіти і рослини в горщиках.

Камін Сьогодні камін можуть дозволити собі навіть жителі міських квартир: биокамины, електричні каміни і навіть імітації камінів можуть створити затишну атмосферу домашнього вогнища.

Кухня - центр домашнього затишку Як правило, кухня - це найтепліше, саме домашнє, саме затишне місце в будинку, де люблять бути все. Так що створювати тут затишну атмосферу легко і просто: додайте в інтер'єр елементи, зроблені своїми руками, поставте живі квіти і, звичайно ж, нехай кухня буде наповнена смачними ароматами!.

Затишне освітлення Крім загального освітлення передбачте локальне: затишні бра, нічник над ліжком або приємний і дуже домашній торшер поряд з кріслом, в якому ви звикли читати. Можливість створити приглушене освітлення особливо важлива у спальні і в дитячій кімнаті.

Ароматерапія для затишку Для того, щоб розслабитися і відчути себе комфортно, можна запалити аромапалочки або аромалампу з ефірними маслами: кедр, лаванда, кориця, ванілін - ці заходи сприяють релаксації, створюють затишок.

10. Атмосфера доброзичливості Мабуть, це головна складова затишку в будинку: можна прийти в квартиру, де з меблів один диван і старий бабусин крісло, але завдяки доброзичливою, дружній атмосфері, відчути себе затишно, як вдома. Адже, зрештою, створює затишок не інтер'єр, а люди... Нехай у вашому домі завжди буде приємно і добре!

Джерело

om.ua/ua/business/realstate/1209117/">Источник</a>

Категорія: Цікаві статті про нерухомість | Переглядів: 729 | Рейтинг: 0.0/0

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ