Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Чернівцях без посередників

П`ятниця, 19.04.2024, 07:35
Нерухомість в Чернівцях » 2015 » Серпень » 01

Будинок (3 житлових кiмнати), сарай (1 житлова кiмната, стодола), 2 кухні (літня та зимова з примiщенням для банi), погріб, капітальні господарські будівлі длдя худоби, ділянка 50 соток. 5000 дол.

Безкоштовні оголошення: будинки Вартиківці, продаж будинків в Вартиківцях |

Будинок – центр (Балашівська), 2-і хв. до зупинки «Рязань». Дуже тихе та затишне місце (з гарною панорамою на Університет та Рощу. 6-ть кімнат, кухня, туалет-ванна на 1-у та 2-у поверхах, гардеробна, спортзал (теніс-більярд), 2 підвали, 3-и каміни (газ-дрова), опалення газ-електрика є окремий димар з можливістю підключення котла на дровах. Сауна зроблена на 80%. На ділянці 8 соток багато зелені (квіти, виноград -6 сортів, черешні, груші, вишні, абрикоси, смородина, суниця і т.д. альтанка, криниця, гараж розрахований на Бус, окрема кімната під інвентар та ін. Вода криниця-місто, каналізація міська. Телебачення ефірне, Т2, супутникове, швидкісний інтернет , телефон, охоронна сигналізація. Продається з меблями та технікою – заходь та живи. Терміново в зв’язку з переїздом в інше місто

Безкоштовні оголошення: продаж будинків в Чернівцях |

Ділянка - 25 соток, рельєф - рівнинний; Під'їзд - гравійна дорога гарної якості; Відстань - 20 км до м.Сторожинець, 15 км до гірськолижного комплексу Мигове; Будинок з дерева на дві кімнати загальною площею 29 м.в. Господарські добудови: стодола, курник. Електрика - однофазна; Вода, газ - поруч, 20 м. Гарне місце для облаштування господарства чи дачної садиби. Поруч екологічно чиста гірська річка Михидра (50 м.) Приватизована власність, всі документи в порядку. Дзвоніть - можна торгуватися! 


Продається будинок!!!будинок збудований у формі букви "Г", об'ємом 11 метрів квадратних на 9 метрів квадратних, і 9 на 6 квадратних метрів!!чотири просторих кімнат і коридор шириною в два метри,це знаходиться в частині 11 на 9 квадратних метрів, в частині 9 на 6 квадратних метрів-кухня ,ванна кімната, коридор, комора! садиба складається з 48 соток землі !! в наявності є дві криниці,одна з якої знаходиться в підвалі ,підвали також два!! в подвір'ї є також стодола 16 метрів, стайня і приміщення для дрів!є гарний сад , в якому є дерева яблуні, черешні, сливи !! вхід у подвір'я з вулиці, а також з задньої частини (города) будинка !! не марнуйте вашого часу та не втрачайте можливості придбати по договірній ціні будинок в селі Опришани глибоцького району !!!

Безкоштовні оголошення: продаж будинків в Чернівцях |

Продається особняк, Чернівці. район Роша, вул.Рогізнянська( перша лінія від вул.горіхівської). 3-и кімнати, ремонт, всі зручності, ванна, туалет, підвал, телефон, інтернет. Присадибна ділянка 10 соток з документами, сад, город, теплиця

Безкоштовні оголошення: продаж будинків в Чернівцях |